En panikfylld morgon med SL

Vad är det för dag? Första skoldagen.
Vad ska jag göra? Åka kollektivt i Stockholm med ett pressat tidsschema, för första gången.
Hur lång tid innan jag egentligen behöver åker jag? 30 min, för att vara på den säkra sidan.
Vad händer? Massolycka på Skurubron.
Hur drabbar det mig? Jag blir en timme sen till skolan.Är jag förvånad? Nej.......

Efter myket om och men nådde jag skolan och fick äntligen träffa klassen (som var lika sena som mig)! 

Skrik, skratt, munkar och skratt

Den sista sommarlovsdagen spenderades på Grönalund med familjen! Jag hade extremt roligt och skrattade så mycket att jag fick kramp när pojkvännen skrek under åkturerna. En mysig och trevlig dag som slutade med nacksmärta efter en insane åktur i Insane - men det var det värt!
MVH. En tre kilo tyngre Andrea efter all skräpmat

 

En söndag på Gröna Lund!

 

Den bästa sidan av Stockholm!

På kvällskvisten tog vi, tillsammans med släkten, en tre timmar lång tur med båt. Makalöst vackert att se siluetten i motljus, alla fina båtar, enorma byggnader och den orangea himmelen i kombination!
 



Mot kusinens 15-års...

 

En dag på Skansen ~ del 1

Denna soliga dag har jag, pojkvännen och pappa spenderat på mysiga Skansen. Totalt har jag fotograferat 1600 bilder - varav 100 av dessa är "bra nog" för att visas upp. Så det kommer att störta ner en och annan bildbomb här i framtiden.

Jag spanade på allt från lemurer, ugglor, luftballonger, gamla hus och sälar - till Yohio, Ulrik Munter och Molly Sandén. En spännande och fotogenisk kombination!

Vilken bild gillar du bäst?


 

Framme och tillbaka!

Jag, bloggen och sambon har packat flyttlasset och begett oss söderut.Från Jämtlands mörkaste skogar till Sveriges huvudstad. Det har varit några hektiska månader med blandade känslor och en hel del kaos. Tills idag, då den sista flyttkartongen äntligen är uppackad!
 
Nu väntar nya fartfyllda äventyr och seriösa journaliststudier. Samtidigt ska jag se till att uppdateringen kommer igång igen - uppehållet under sommaren beror helt enkelt på att resväskan som jag bodde i inte hade inbyggt internet.
 
Jag ser fram emot detta nya kapitel i mitt liv (varning! halvpoetisk klyscha) och längtar efter att få rasta kameran här i Stockholm!

RSS 2.0