Ack Värmeland, du sköna

Har de senaste två dagarna befunnit mig i Värmland. Familjen åkte nämligen hit för att fira en kompis som fyllde 50 år. Eftersom det hela var ett överraskningskalas så har jag inte kunnat skriva i bloggen vart jag hållit hus. Lovar att det kommer en hög med bilder när jag kommer hem!

På resande fot, mot hemliga äventyr...


Två fina presenter ♥

Imorse när jag klev upp stod dessa underbara ting inslagna på mitt skrivbord. Efter en natt i princip utan sömn uppskattades det enormt. Har hört att boken ska vara riktigt bra, och Björn Borg-trosor är ju bland det skönaste som finns. Tack mamma!
 

Mer färg åt folket!

 

Du skola icke ...

... försöka hjälpa din sambo att tappa upp badkaret. Om du ändå gör det skola du icke försöka hjälpa henne vrida på spaken så att det rinner ur vattenkranen istället för duschmunstycket. Om du ändå gör det skola du absolut icke vrida tillbaka spaken så att det sprutar ur duschmunstycket igen... När hon lagt ner duschmunstycke på badkarsbotten.. Resultatet blir ett genomblött badrum och en genomsur sambo.

Porträttfotografering

Fotograferade Izabella idag, och här nedan ser ni resultatet. Känner mig otroligt nöjd med ljuset, vilket jag tackar vädergudarna för. Härligt med några sista soltimmar innan vintermörkret krupit på helt.


Två, små paket

Idag landade mina två nya klädesplagg i brevlådan - härligt! Klänningen satt perfekt medan skjortan måste sys upp. Så nu gäller det att hitta någon snäll och duktig person med symaskin... Frivillig, någon?
 

Pepparkaksbak, glögg och julmusik ♥


Försenat farsdagsfirande

Eftersom jag inte var hemma hos familjen förra helgen kunde jag inte fira pappa på farsdag. Därför överraskades han idag istället med underbart fika och presenter. Grattis pappa!
 

En julinspirerad fredag

Startar helgen med lite juligt mys i form av lussebulle och choklad/kaffeglögg. För extra stämning inhandlades en pepparkakstvål och lite fler doftljus. Välkommen underbara helg!
 

Bilder ur arkivet: black and white

 

Vinröd klädlycka

Klickade precis hem dessa två vinröda skönheter från Nelly och Rut mfl. Klänningen blir perfekt till fest eller jul, medan skjortan kommer få pryda min kropp till vardags. Alltid härligt med nya kläder!
 

En ledig dag

Kommer vara ledig från skolan varje onsdag till efter Lucia, skönt! Spenderade första halvan av dagen i sängen, sovandes. Har städat lägenheten lite, så nu sitter framför datorn för att få en uppgift i Projekt & Företagande gjord. Oh spännande onsdag!
 
 
Älskar att lyssna på Irländsk musik när jag pluggar, det är så rogivande. En favorit är helt klart William Taylor av bandet Eitre

Fotouppgift: Detaljer i min vardag


Du skola icke ...

... fylla en termos men kaffe hela vägen upp till kanten. Det blir .. ja... blött. Och ....eum.. bränns.

Nyttig söndagslyx

Jag valde att dämpa söndagens sötsug med en nyttigare variant av TV-godis. Skålen innehåller hemmagjord mangosorbet, äpple, banan, vindruvor, ananas, päron och kokos. Frukt-ansvärt smarrigt!
 

Vinterdroppar


En paranoid tjejs tankar under kriminaldrama

I samma sekund som jag hör ett skott avlossas utanför min lägenhet stelnar jag till. Vad var det där? tänker jag. Var det ett pistolskott? Några sekunder går och ytligare ett skott avlossas. Jag tittar på klockan ifall jag måste vittna om tidpunkten för skotten till polisen. 21.43. Jag skyndar mig till fönstret och tittar ut. Det första jag ser är en bil i sportmodell köra förbi. Det måste vara maffian! inser jag och försöker förgäves ta bilnumret.
 
Då avlossas ännu ett skott och himlen lyser upp i glittrande färger.
Ett fyrverkeri.
Helvete.
Inget kriminaldrama denna kväll inte.

Choklad-, vanilj- och blomsterdoft

Har fått en dille på doftljus. På köksbordet, tvrumsbordet, i badrummet, på köksbänken - överallt finns det ljus, ljus, ljus! Perfekt när man vill mysa till det lite i vintermörkret.


Kaffe när det smakar som bäst.


Födelsedagsfirande nummer två

Firade Izabella för andra gången denna vecka. En stor bit tårta och en kopp kaffe var vad som fick plats i min mage. Eftersom jag är sjuk så vet jag inte exakt vad tårtan smakade, men det lilla mina smaklökar snappade upp var himmelskt gott!


Studiofotografier i svart/vitt

Har spenderat nästan hela morgonen i skolans fotostudio. Mycket trams och skratt resulterade ett par härliga bilder.


 

Ur akivet: Heart shaped mushrooms


Födelsedagsfirande

Igår bjöd jag och "sambon" över två vänner på middag. Izabella fyllde nämligen 18 år i söndags, så det blev ett litet överraskningsfirande. På menyn stod spagetti carbonara och till efterätt blev det chokladmuffin. Allt kryddades med presenter och härligt sällskap. En toppenkväll med andra ord!
 

Mot hemlig ort

Min helg spenderas såhär. Vad tror ni har jag för mig egentligen...?

En liten pause från internet

De senaste dagarna har varit fullproppade med aktiviteter, så bloggen har helt enkelt glömts bort. Därför tänkte jag kort summera de senaste dagarna genom en liten punktlista. För det vore väl hemskt om ni gick miste om allt skoj och händelserikt som hänt i mitt liv?
 
 
Jag har...
  • Varit på inflyttningsfest
  • Prövat på poweryoga
  • Städat
  • Fikat
  • Arbetat med mitt projektarbete
  • Målat naglarna med magnetlack
  • Packat
  • Lekt i snön
  • Varit hos tandläkaren
  • Promenerat till en liten tjärn
  • Grillat korv på öppen eld
  • Sovit alldeles för länge
  • "Tjänat" många timmar på vintertiden
  • Kikat på film
  • Kört bil på blankis
  • Fotograferat
  • Tappat en och annan skruv

RSS 2.0