Dagens ungdom...

Jag har förvandlas till en liten tant. Jag har alltid har bälte på bussen, älskar att shoppa gardiner, kritiserar mesiga mammor och gnäller när barn cyklar utan hjälm.
Men idag visade sig min rätta ålder.
 
Jag sitter och pluggar i soffan med datorn i knät (tonårspoäng). Skrivandet går kanon och jag bestämmer mig för att göra några stödord i fetstil. Jag trycker fingret på skärmens "bold-ikon". Inget händer. Jag trycker igen, denna gång hårdare. Inget händer och jag svär tyst. När jag sitter med fingret på skärmen för tredje gången förstår jag problemet. Skamset sträcker jag mig efter datormusen.
 
 

P.s. I love you


Andrea x6

Jag länge funderat på vilken hårfärg jag passar i, men är feg när det gäller färgning. Därför besökte jag den digitala frisörsalongen Photoshop. Här nedan ser ni fem helt nya Andreor! Vilken är bäst?
 
 

Hopp & snurr

Idag efter en föreläsning vandrade jag och min kompis omkring, helt planlöst. Det slutade med att vi hamnade i en skatepark bland massa duktiga barn och unga. Där blev jag kvar med kameran i högsta hugg i över en timme. Kallt och jäkligt var det, men det var det värt!




Nytt i hemmet

Efter nästan tre månaders väntan är den äntligen här - vår nya soffa! Jag är helt förälskad i den gråbeiga färgen och hur stor den är. Underbart. Så imorgon bär det av mot IKEA för att shoppa lite kuddar, nödvändigheter och onödvändigheter.

 

En bro i norr

För en vecka sedan var jag på besök i mitt älskade Jämtland. Där möttes jag av makalösa färger och miljöer. Så det är himla tur att jag alltid har med mig kameran.




Insane

 

Bloglovin'

En ny liten knapp har ploppat fram till vänster på bloggen. Härligt, eller vad säger ni?

 

Bröllopsfotografen ~ del 2

Här kommer några bilder från festligheterna efter själva bröllopet. Det var otroligt fint pyntat med små hemgjorda paket och blommor. Maten var kanon och stämningen på topp. Som pricken över i:et hade min superduktiga kusin har gjort den fantastiska tårtan själv!
 






Sötnosar i svartvitt

Runt midsommar passade jag på att fotografera mina sommargrannar. Himla tacksamma motiv och helt underbara små pojkar.




Bröllopsfotografen ~ del 1

Den 20 juli gifte sig min kära kusin och självklart blev jag anställd som bröllopsfotograf.
 
Det var väldigt roligt och utmanande att försöka ta bra bilder "in action". Det var perfekt fotoväder och kusinbarnen blev helt bedårande på varje bild. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna fotografera ett bröllop eller kalas igen.

Är du intresserade av en fotografering? Tveka inte att höra av dig!




En dans på slottet.

Denna söndag har varit den perfekta kombinationen av Nöje & Nytta. Jag började dagen med att göra klart alla skolarbeten. Sen åkte jag och bästa Maria in till stan och hälsade på kungafamiljen, dansade och skrattade. Kvällen avslutade jag med en middagsdejt med min älskade pojkvän.
Ett helt fantastiskt avslut på veckan alltså.

 

En Södervandring

Mitten av September, högsommarvärme och miljoner fina miljöer. Vad passar då inte bättre än att ta en långpromenad, fika och fotografera lite?




50 shades of grey

Ugglor är ett av mina älsklingsdjur. Därför blev jag lyrisk när jag på Skansen hamnade en bilds avstånd från denna linslus.

Jag funderar faktiskt på att göra en tavla av den första bilden - tror det skulle passa in i min redan uggleprydda lägenhet.




När man heter 'Klantskalle' i mellannamn

En tiondels sekund, varken mer eller mindre. På den tiden förvandlades mitt nya vita badrum till en Grinchen-slakt.

Det gröna nagellacket är överallt och glassplittret likaså. Förtvivlat skrubbar jag golvet med aceton, samtidigt som jag försöker rensa bort allt glas. Ju mer jag städar desto mer grön färg hittar jag. På vågen, under handfatet, på badkaret, bakom tvättmaskinen, på mina ben och händer.

Mitt i paniken inser jag att en ny färg nu börjar ta plats inne på toaletten. Det röda finns överallt - under handfatet, på golvet, på tvättmaskinen och badkaret.

Jag blickar ner på min svidande, acetontäckta hand och upptäcker att jag inte bara har slaktat Grinchen.
- HELVETE! Vad mycket blod! utbrister jag för mig själv.
 
 
 

RSS 2.0