Halloween

Halloween närmar sig med stormsteg. Jag har kikat runt lite, men hittar inget som passar mig. Då är frågan: Vad ska jag klä ut mig till?

Fjolåret bjöd på en Pocahontas.
 

Spana in...

 
 
 
 

mitt ♡

 

En favorit ur arkivet

 

Chokladfestivalen 2013

Denna fina oktoberlördag spenderades på Chokladfestivalen. Tillsammans med min kompis och en härlig britt strosade jag runt bland choklad i alla dess former och färger.
 
Det var himmelriket att få provsmaka obegränsat med hemgjorda praliner! Jag köpte, självklart, med mig lite choklad - så min arbetande sambo ska få dela den smarriga upplevelse.



 

#Fryshuset

I två dagar har jag testat på journalistyrket. Jag har gjort en hel del liknande uppdrag på gymnasiet och det är verkligen lika skoj varje gång. Det är underbart att få träffa nya människor och få sprida deras berättelser. Denna gång jobbade jag inte helt självständigt - vilket var en ny och rolig uppevelse.
 
Bilden på den drivna fotbollstjejen Cecilia Andrén Nyström är mitt lilla mästerverk. Jag är nöjd med bakgrunden och solens strålar blev perfekta. Se bilden här!
 
Jag har även skrivit artikeln om Helena Meyer. Den handlar om allt från nätmobbning, psykiska problem och tryggheten i internet. Läs texten här!

Text som sjätte sinne

Såhär spenderas en stor del av min tid som journaliststudent. Ena handen på tangentbordet, andra handen på mobilen och kalendern nära till hands. Som jag älskar det!


En färglös höst



 

RSS 2.0