Latest on my instagram

När bloggen gapar tom händer det betydligt mer på min instagram. Så ifall du inte följer mig där tycker jag att du ska spana in den @andreaib. Det är massa inredning, smarrigheter och härliga bilder.


Sår ett frö

Jag har blivit en äkta husmor med egenodlade kryddor och hembakat bröd. Men istället för att göra allt så himla komplicerat köpte jag både växthus, jord och fröer på mitt älskade Ikea. Trots att jag inte har speciellt gröna fingrar är det en otroligt härlig känsla att se maten växa fram.
 
 

På ett stativ

I helgen testade jag någonting nytt. Jag ställde kameran på ett stativ - men inte för att fotografera landskap eller använda långa slutartider. Nix, jag placerade mig själv framför kameran.

Hatten av till alla modebloggare som gör detta dagligen. Men trots en smula stel "modell" och med en aning skev skärpa säger jag "TADA, här är jag!"

 

Tre små färgglada

Något jag köpte under sommarrean var tre fina ljuslyktor och en underbart, blommig bricka. Som de flesta vet älskar jag verkligen ljus. Så dessa färgklickar passar perfekt i mitt hem under höstens mörker.

 

Smoothie tuesday ♡

Vad passar bättre än jordgubbssmoothie när du är hemma och sjuk? Precis, ingenting.

 

Födelsedagskalas

I fredags fyllde min fina kusin hela 11 år. Det är helt galet vad tiden har rusat förbi. Lilla, lilla hon var ju sex år alldeles nyss. Så i helgen var jag där och firade födelsedagsbarnet. Alltid kul att få träffa släkten och alla söta kusiner.
 

RSS 2.0