Ett stycke busungar

Under min lediga vecka i Jämtland passade jag på att hälsa på min kusin och hennes barn.

De kan verka lugna - men låt dig inte luras av den bedårande sötheten. Som vanligt var det full fart på dem och med listighet (och korta slutartider) lyckades jag fånga grabbarna på bild.

Här är bilderna jag tog på dem i somras under bröloppet: Del 1. Del 2.




Nu är livet som journalist över

Eller över och över är det förhoppningsvis inte. Men förra torsdagen gjorde jag min sista dag på Värmlands Folkblad.

Det har varit riktigt härligt att under fyra veckor lämna skolbänken för att kasta sig in i en tidningsredaktion. Jag har lärt mig det mesta som är värt att veta om sportjournalistik och fått skriva om allt från hockey och bandy till speedski och hästkörning.

Jag känner mig säkrare än någonsin att jag hör hemma i mediebranschen. Som journalist, fotograf eller grafisk designer? Det har jag inte bestämt än. Men förhoppningsvis hittar jag en arbetsplats där jag får göra allt.

Jag vill tacka alla grabbarna J för min tid på VF och för det varma omhändertagandet. Under min sista dag hängde vi på O´Learys och spelade in ett avsnitt av Hockeystudion.
Jag fick, förutom att fotografera, den stora äran att räcka in en trasig hockeyklubba och en tavla till studion. Syntes jag? Näääääää.... inte ens ett litet finger stack in. Det var den skådespelarkarriären det.











RSS 2.0